Foto: Shutterstock
Našķis brīvdienas rītam.
45Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
500 gāboli2 glāzespiens2 gab.olas naža galssāls citrona miziņa cukurs milti augu eļļa

Sagatavošana

1

Olām atdala dzeltenumus, pievieno cukuru, sāli, saputo.

2

Pielej 1 glāzi piena, piesijā miltus, pierīvē citrona miziņu, labi izkuļ, pielej pārējo pienu.

3

Ābolus nomazgā, izgriež serdes, sagriež šķēlītēs un pievieno mīklai. Beidzot iecilā saputotus olu baltumus. Cep eļļā nelielas pankūkas.

* mīklai jābūt biezai.

Iesūtīja: ebite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!