Katliņā ielej 3 glāzes auksta ūdens, pievieno 4 tējkarotes cukura, 2 tējkarotes sāls, 3 ēdamkarotes etiķa, 5 ēdamkarotes kviešu miltu.
Visu samaisa un uzvāra.
Atdzesētai masai pievieno 2 jēlas olas, 4 tējkarotes gatavu galda sinepju. Visu sajauc un saputo ar mikseri.
Putošanas beigu posmā smalkā strūkliņā pielej saulespuķu eļļu (ne vairāk kā litru). Kad visa eļļa pielieta, putošanu pārtrauc.
Rezultātā 2 litri mājās gatavotas majonēzes.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit