Foto: Shutterstock
Pašgatavota majonēze gardāka par pirkto!

Katliņā ielej 3 glāzes auksta ūdens, pievieno 4 tējkarotes cukura, 2 tējkarotes sāls, 3 ēdamkarotes etiķa, 5 ēdamkarotes kviešu miltu.

Visu samaisa un uzvāra.

Atdzesētai masai pievieno 2 jēlas olas, 4 tējkarotes gatavu galda sinepju. Visu sajauc un saputo ar mikseri.

Putošanas beigu posmā smalkā strūkliņā pielej saulespuķu eļļu (ne vairāk kā litru). Kad visa eļļa pielieta, putošanu pārtrauc.

Rezultātā 2 litri mājās gatavotas majonēzes.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!