Foto: Publicitātes foto
Piecpadsmit minūšu darbošanās pie plīts un rezultāts – garda un sātīga maltīte. Uzmanies ar sāls pievienošanu, jo kaperi un žāvētais lasis satur pietiekami daudz sāls. Recepti piedāvā bloga "Lindas Virtuve" autore Linda Tellgrena.

Pagatavošanas gaita soli pa solim:

15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
340 gDobeles dzirnavnieka penne pasta1 mazs sarkanais sīpols, sagriezts ļoti plānās šķēlītēs60 gkrēmsiers2 TKkaperi200 gžāvēts lasis, saplucināts daži diļļu zariņi pēc garšaspipari

Sagatavošana

1

Karstai pastai uzreiz pievieno plānās šķēlītēs sagrieztu sīpolu, krēmsieru, dilles un kaperus. Izmaisi.

2

Ja nepieciešams, krēmīgumam vari pievienot malā nolikto ūdeni, kurā vārījās pasta. Beigās iemaisi laša gabaliņus.

Ēdienu pārber ar dillēm un svaigi maltiem melnajiem pipariem. Pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!