Foto: Shutterstock
Pildīta paprika ar vistas fileju, sautēta tomātu sulā.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
4 gab.paprika2 gab.vistas fileja (mazas)1 gab.paciņa vārīti rīsi1 gab.paka tomātu sula1 gab.sīpols sojas mērce cukurs

Sagatavošana

1

Paprikai noņem „micīti” iztīra no sēklām.

2

Pildījumam 2 filejas sīki sagriež un apcep ar sīpoliņiem, tad pieliek vārītus rīsus, uz pannas 2 minūtēs sasautē kopā, ar sojas mērci salaista (~ 2 ĒK), pieliek garšvielas.

3

Tad tajos 4 piparos sapilda, liek stāvus katliņā un aplej ar paku tomātu sulas, vēlāk pieliek 1 ĒK cukura.

Iesūtīja: nuksis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!