Foto: mosfood
Neparasta uzkoda viesību galdam - rullīši, kas pagatavoti no aknu pankūkām, sēnēm un burkāniem. Savdabīga un neticami laba garša, izmēģiniet un sapratīsiet, ka šī recepte ir tā vērta, lai to atkārtotu vēl un vēl.
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

600 gteļa aknas2 olas0.5 glāzesmilti pēc garšassāls pēc garšasmalti smaržīgie pipari300 gšampinjoni200 gkorejiešu burkānu salāti eļļa cepšanai

Sagatavošana

1

Aknas nomazgā un izgriež plēves un taukus.

2

Apstrādātās aknas izmaļ gaļas mašīnā vai sasmalcina ar blenderi. Iegūtajai masai pievieno sāli, piparus, olas, miltus un visu samaisa, veidojot biezo pankūku mīklas konsistences masu. Ja nepieciešams, pievieno vēl miltus.

3

Sakarsētā pannā lej nedaudz eļļas un cep lielas pankūkas - no abām pusēm.

4

Kad pankūkas saceptas, tās noliek malā dzesēties, tikmēr gatavo pildījumu. Šampinjonus sagriež plānās šķēlītēs, sīpolus - pusapļos. Sīpolus liek sakarsētā pannā un apcep zeltaini brūnus, tad pievieno sēnes un cep, līdz gatavas.

5

Ķeras pie rullīšu tīšanas: kārto pankūkas pa vienai uz pārtikas plēves un pilda - vispirms noklāj pankūku ar korejiešu burkānu salātiem, kam pāri kārto ceptās sēnes.

6

Uzmanīgi satin, veidojot rullīšus, un liek ledusskapī - garšām savilkties. Ruletītes gatavas jau aptuveni pēc stundas, kad tās uzmanīgi ar asu nazi sagriež 3-4 centimetrus biezos gabaliņos.

7

Nostiprina ar kanapē iesmiņiem un rotā ar svaigiem zaļumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!