10Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
1 glāzemandeļu piens2 ĒKpilngraudu auzu pārslas2 ĒKžāvēti augļi1 ĒKgrauzdētas mandeles
Sagatavošana
1
Katliņā ieber auzu pārslas, ielej mandeļu pienu un maisot uzvāra, samazina karstumu un turpina vārīt apmēram divas minūtes, līdz pārslas mīkstas.
2
Ja nepieciešams, sagriež žāvētos augļus mazākos gabaliņos, iemaisa putrā. Pasniedzot pa virsu kaisa mandeles.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit