Foto: Publicitātes attēli
Burvīga auzu putra ar augļiem un mandelēm. Mandeļu piena vietā var lietot arī parasto pienu. Recepti piedāvā "Rimi" gardēdis un šefpavārs Normunds Baranovskis.
10Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
1 glāzemandeļu piens2 ĒKpilngraudu auzu pārslas2 ĒKžāvēti augļi1 ĒKgrauzdētas mandeles

Sagatavošana

1

Katliņā ieber auzu pārslas, ielej mandeļu pienu un maisot uzvāra, samazina karstumu un turpina vārīt apmēram divas minūtes, līdz pārslas mīkstas.

2

Ja nepieciešams, sagriež žāvētos augļus mazākos gabaliņos, iemaisa putrā. Pasniedzot pa virsu kaisa mandeles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!