Foto: Shutterstock
Augu un zāļu zinātāja Vija Eniņa šajā laikā iesaka katram pagatavot čiekuru medu, kas ir lielisks līdzeklis imunitātes stiprināšanai ikdienā, turklāt tas ir tik gards, ka to grūti uztvert kā ārstniecisku līdzekli.

Vispirms mazie priežu čiekuri ir jānotīra un kārtīgi jānomazgā.

Pēc tam jāsagriež mazākos gabaliņos, jāiepilda burciņā un jāaplej ar šķidro medu.

Šādā veidā medus uzsūks čiekuru labās īpašības, piešķirs patīkamu garšu un pats galvenais – nodrošinās medu ar papildus vitamīniem. Čiekuru medus ir ļoti gards, to var izmantot pie dažādiem ēdieniem, taču arī no rīta apēdpt tējkaroti šī medus, tiks iegūta vitamīnu deva visai dienai. Starp citu, ēdamas ir arī čiekuru škēlītes, tajos slēpjas visvairāk vitamīnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!