60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gmilti100 gmargarīns2 gab.olu dzeltenumi1 ĒKcukurs50 graugs0.5 glāzeskābs krējums200 gtumšā šokolāde
Sagatavošana
1
Raugu saberž ar krējumu, cukuru, dzeltenumiem, citrona miziņu.
2
Margarīnu iekapā miltos, pievieno iepriekš sagatavoto masu un iejauc mīklu.
3
Mīklu izrullē plācenī (5 mm biezumā).
4
Ar glāzi izpiež aplīšus, bet ar mazu glāzīti izgriež viducīšus.
5
Cep sakarsētā eļļā vai taukvāres katlā 4 - 6 minūtes 160*C.
6
Virtuļus notecina, pārlej ar kausētu šokolādi, ļauj tai sastingt un pasniedz.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit