60Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
0.5 kgkviešu milti0.5 TKsāls0.5 glāzetauki5 ĒKūdens4 gab.olas2 glāzesrikota2 gab.ķiploka daiviņas2 ĒKsasmalcināts svaigs baziliks12 gab.ķirštomāti2 ĒKeļļa1 TKsāls (rupjā)1 TKmalti melnie pipari
Sagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 190°.
2
Traukā iesijā miltus un sāli. Taukus ar dakšiņu iemīca miltos, līdz mīkla paliks kunkuļos, tik lielos kā valrieksts.
3
Pievieno ūdeni, tik daudz, lai mīkla saveltos kukulītī. Mīklu sadala 2 daļās, izrullē, liek cepamā formā (diametrā ~22 cm).
4
Olu, rikotas sieru, sasmalcinātu ķiploku, baziliku sakuļ, līdz veidojas viendabīga masa. Masu izliek uz mīklas, pa virsmu kārto tomātiņus, pārziež eļļu, pārkaisa sāli, piparus. Cep 20-25 minūtes.
5
Atdzesē un pasniedz.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit