Foto: Publicitātes foto
Vienkārša ātro vakariņu recepte austrumniecisku garšu cienītājiem.
15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 paciņa Santa Maria rīsu nūdeles200 globītas garneles vai jūras velšu maisījums1 paprika1 puravs1 saujacukurzirņi1 paciņa Santa Maria piedevas gaļai ar timiānu eļļa vai sviests cepšanai pēc vēlēšanās vakame jeb jūras zāles rotāšanai

Sagatavošana

1

Pagatavo nūdeles, ievērojot norādījumus uz iepakojuma.

2

Pannā uzsilda eļļu. Apcep garneles, cukurzirņus un papriku kopā ar Santa Maria piedevu.

3

Uzmanīgi samaisa.

4

Pasniedz ar rīsu nūdelēm un vakame.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!