10Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
1 ola1 garais cīsiņš sāls, pipari eļļa cepšanai
Sagatavošana
1
Cīsiņu gareniski griež uz pusēm, nepārgriežot līdz galam. Brīvos cīsiņa galus izloka uz āru, savienojot kopā un veidojot sirds formu. Sasprauž ar koka irbulīti.
2
Sakarsētā pannā lej eļļu un liek "sirsnīgo" cīsiņu. Apcep no vienas puses un apgriež. Cīsiņa "sirdī" iesit olu, pārkaisa ar sāli un pipariem un visu apcep.
3
Sirsnīgās brokastis gatavas!
Recepti atsūtīja: Agris
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit