Pikanti sildošs kokteilis, ko pasniegt viesiem vēsos ziemas vakaros. Glāzē ielietais tomātu, čili, mārrutku un degvīna dzēriens ar katru malku atgādinās karstasinīgo spāņu gaspačo. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā bāra "XIII" bārmenis Rolands Burtnieks.

11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 gtomāti50 gselerijas50 ggurķi2 TKmārrutki15 gčili20 mlsvaigi spiesta citronu sula2 TKsāls1 TKpipari60 mlVusteras mērce60 mlMezcal100 mlAbsolute Elyx vodka

Sagatavošana

1

Visas sastāvdaļas ielej blenderī, pieberot arī dārzeņus, un samaļ. Pēc malšanas izkāš caur sietu.

2

Salej glāzēs un pasniedz bez ledus.

3

Dekorē ar selerijas kātu un prošuto šķiņķi.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!