Svaigi spiesta dārzeņu sula ne tikai stiprinās organismu un atjaunos vitamīnu, kā arī minerālvielu rezerves, bet arī uzlabos pašsajūtu un palīdzēs cīnīties ar nogurumu. Recepti iesaka "Aikāgaršo" šefpavārs Normunds Baranovskis.
5Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
4 burkāni2 seleriju kāti3 tomāti1 saujabaziliks2 ĒK'Extra virgin' olīveļļa šķipsnajūras sāls pēc garšaspipari

Sagatavošana

1

Noskalo dārzeņus, sulu spiedē liek baziliku, seleriju, tomātus un burkānus.

2

Pasniedzot pievieno eļļu, piparus un šķipsniņu sāls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!