5Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
350 ggarneles1 ābols2 seleriju kāti150 gsarkanās vīnogas bez kauliņiem2 ĒKsmalki sagrieztas dilles250 gbezpiedevu jogurts vai krējums ar zemu tauku saturu lapu salāti
Sagatavošana
1
Traukā liek šķēlītēs sagrieztus, mizotus ābolus, gabaliņos sagrieztus seleriju kātus, vīnogu pusītes, vārītas garneles un smalcinātas dilles.
2
Pārlej ar bezpiedevu jogurtu, piespiež nedaudz citrona sulas un pievieno sāli un piparus pēc garšas.
3
Šķīvjos kārto saplucinātas salātu lapas, kam pāri liek sagatavoto salātu masu.
4
Pārkaisa ar nedaudz dillēm. Gatavs!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit