Foto: Vida Press
Kraukšķīgi saldskābi un ļoti svaigi - tieši šādi ir šie garneļu salāti, kas patiks gardēžiem, kuri nolēmuši samazināt ikdienā uzņemamo taukvielu daudzumu.
5Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
350 ggarneles1 ābols2 seleriju kāti150 gsarkanās vīnogas bez kauliņiem2 ĒKsmalki sagrieztas dilles250 gbezpiedevu jogurts vai krējums ar zemu tauku saturu lapu salāti

Sagatavošana

1

Traukā liek šķēlītēs sagrieztus, mizotus ābolus, gabaliņos sagrieztus seleriju kātus, vīnogu pusītes, vārītas garneles un smalcinātas dilles.

2

Pārlej ar bezpiedevu jogurtu, piespiež nedaudz citrona sulas un pievieno sāli un piparus pēc garšas.

3

Šķīvjos kārto saplucinātas salātu lapas, kam pāri liek sagatavoto salātu masu.

4

Pārkaisa ar nedaudz dillēm. Gatavs!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!