Dzirkstošs un atsvaidzinošs bezalkoholiskais kokteilis svētku galdam. Īpaši spirgtu garšu kokteilim piešķirs svaigā citronu sula un saldais cidoniju sīrups. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā bāra "XIII" bārmenis Rolands Burtnieks.

6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

30 mlsvaigi spiesta citronu sula60 mlcidoniju sīrups15 mlcukura sīrups60 mlsodas ūdens vai toniks50 gvīnogas ledus

Sagatavošana

1

Visas sastāvdaļas, izņemot sodas ūdeni, ielej šeikerī.

2

Vīnogas sastampā, sakrata 10 – 15 sekundes.

3

Lej glazē ar ledu, pa virsu uzlej sodas ūdeni (toniku, vai citu kokteiļiem paredzētu gāzēto dzērienu).

4

Dekorē ar priedes zaru un aizdedzinātu čiekuru Ziemassvētku aromātam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!