Foto: Shutterstock
Saldskābā rabarberu biskvītkūka būs ātri pagatavojams našķis gan pašu vēderpriekam, gan ciemiņiem, kas negaidīti pieteikušies.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
5 olas5 ĒKcukurs rīvēta citrona miziņa1 gab.paciņa vaniļas cukurs5 ĒKmilti rabarberi cukurs, kanēlis pārkaisīšanai

Sagatavošana

1

Olas saputo ar cukuru, rīvētu citrona miziņu un vaniļas cukuru. Iesijā miltus un visu sajauc.

2

Rabarberus sagriež gabaliņos un sajauc ar cukuru. Iemaisa rabarberus biskvīta mīklā.

3

Cepamo veidni ieziež ar taukvielām un ielej traukā mīklu, pārkaisa ar cukuru un kanēli. Liek cepties uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180 grādos, līdz gatava.

Biskvītkūku var ēst tāpat - labi garšos gan karsta, gan auksta. Ja vēlies, pasniedz ar putukrējumu vai vaniļas saldējumu.

Rabarberu vietā droši var izmantot ābolus vai ogas. Jo vairāk rabarberu, ābolu vai ogu, jo kūka gardāka!


Iesūtīja:
blusiņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!