Foto: PantherMedia/Scanpix
Noderīga viekāršo un ātro pirādziņu recepte.
60Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
3 ĒKeļļa ūdens šķipsnasāls400 gmilti pildījums pēc pašu vēlmēm

Sagatavošana

1

Ielej glāzē 3 ēdamkarotes eļļas.

2

Glāzi līdz augšai pielej ar ūdeni, pieber sāli.

3

Bļodā ieber miltus un pievieno ūdens - eļļas maisījumu.

4

Iemīca stingru mīklu, izveltnē un ar glāzi izveido 12-16 ripiņas.

5

Pīrādziņus pilda pēc izvēles ar sautētiem kāpostiem, ievārījumu vai tradicionāli sagriezto speķi ar sīpoliem.

6

Aizspiež malas, liek uz pannas, no virspuses apziež ar ūdeni un eļļu un liek cepeškrāsnī.

7

Cep, līdz gatavi.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!