Foto: Shutterstock
Svētku galda iecienītais vinegrets ar āboliem un siļķi.
20Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 gab.vārīta biete3 gab.vārīti kartupeļi1 gab.siļķe1 gab.ābols1 gab.ola1 gab.skābēts gurķis1 šķēlecepetis vai desa3 ĒKskābs krējums mārrutki zaļumi

Sagatavošana

1

Vārītu bieti un kartupeļus, skābētu gurķi, ābolu un cepeti sagriež kubiņos.

2

Siļķei izņem asakas. Fileju sasmalcina.

3

Visu samaisa, pārlej ar krējumu, kuram pievienoti mārrutki.

4

Liek salātu traukā ar kaudzi, rotā ar zaļumiem un olu.

Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!