Foto: Shutterstock
Vinegrets ar āboliem un zirnīšiem - recepte, kas noderēs gan gavētājiem, gan tievētājiem, gan klasisku garšu salikumu cienītājiem.
20Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 gab.vārīti kartupeļi2 gab.sīpoli5 gab.vārītas bietes200 gmarinēti gurķi4 gab.vārīti burkāni2 gab.saldskābi āboli4 TKaugu eļļa100 gzirnīši sāls pipari

Sagatavošana

1

Kartupeļus, bietes, gurķus, burkānus sagriež.

2

Ābolus sarīvē uz rupjās rīves, sīpolus var sarīvēt vai sagriezt plānās ripiņās.

3

Visas sastāvdaļas samaisa ar eļļu, pievieno zirnīšus, sāli un piparus.

4

Ja vēlas, pārkaisa ar zaļumiem.


Iesūtīja:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!