60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
150 gzivs (lasis, zutis u.tml.) laša asaka, aste, galva pēc garšassīpoli pēc garšaspētersīļi25 gburkāni50 gzaļie zirnīši150 gkartupeļi10 gsviests1 šķēlecitrons pēc garšaszaļumi pasniegšanai
Sagatavošana
1
No zivju galvām, astēm, asakām vāra zivju buljonu, izkāš.
2
Buljonā liek kubiņos sagrieztus burkānus un, kad tie gandrīz mīksti, pievieno kartupeļus, zirņus un vāra, līdz dārzeņi mīksti. Vārīšanas beigās zupai pieliek sviestu.
3
Pirms pasniegšanas zupā liek atsevišķi buljonā vārītus zivju gabaliņus, citrona šķēlīti, sasmalcinātus zaļumus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit