Foto: LETA

"Paldies tiem, kas nepakļāvās nomelnošanas un dezinformācijas kampaņām, ko konkurējoši politiskie spēki vērsa pret mums," paziņojumā medijiem norāda partijas "Saskaņas" Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs.

"Saviem partijas biedriem, "Saskaņas" aktīvistiem, visiem tiem, kas piedalījās vēlēšanu kampaņā, gribu uzsvērt – nav kauns zaudēt, ja esi strādājis pēc labākās apziņas, ja esi iestājies par valsts interesēm. Ja esi meklējis līdzsvaru sabiedrības interesēs, nevis kūdījis uz politiskām avantūrām. Mums nav jākaunas par savu nostāju, bet mēs centīsimies to labāk izskaidrot," sacījis politiķis.

"Šajā vēlēšanu kampaņā mēs aicinājām cilvēkus nepadoties un nesalūzt grūtību un pašreizējo izaicinājumu priekšā, bet iestāties par tautas interesēm un cīnīties. Un tieši tā rīkosies arī "Saskaņa" – mēs turpināsim strādāt! To vēlētāju vārdā, kas arī šajos apstākļos mums uzticas, un cīnīsimies arī par tiem, kas apmulsa no skaļiem, bet tukšiem priekšvēlēšanu solījumiem. Mēs atjaunosim jūsu uzticēšanos, jo Latvijas sabiedrībā ir vajadzīga saskaņa," uzsver Urbanovičs.

Kā liecina aktuālie Centrālā vēlēšanu komisijas dati, kādreizējais regulārais Saeimas vēlēšanu līderis partija "Saskaņa" sestdien ir cietusi pamatīgu sagrāvi un 14.Saeimā nebūs pārstāvēta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!