Trīs elektronisko mediju – TV3 Latvia, Internet portālu Apollo un DELFI – balvas – 1000 ASV dolāru – pasniegšana pēc portālu apmeklētāju domām skaistākā Pasaules Čempionāta hokejā momenta autoram Grigorijam Panteļējevam notiks trešdien, 30. maijā plkst. 14.00 Latvijas Hokeja Federācijas telpās.
Balvu hokejistam pasniegs TV3 Latvia direktors Kaspars Ozoliņš, a/s DELFI direktors Juris Mendziņš un portāla Apollo vadītāja Ieva Dmitričenko. Balva Latvijas hokeja izlases spēlētājam Panteļējevam piešķirta par izcīnītajiem vārtiem Latvijas spēlē pret Zviedriju pēc abu portālu apmeklētāju balsojuma. Populārāko spēlētāju katrs Internet lietotājs varēja izvēlēties no 30. aprīļa līdz 14. maijam portālos Apollo un DELFI balsojot par kādu no katras Latvijas izlases spēles asākajiem un interesantākajiem momentiem – vārtiem, cīņas momentiem u.c. – , kas portālos bija skatāmi nākamajā dienā pēc spēles. Kopā aptaujā par skaistāko Pasaules Čempionāta momentu piedalījušies 3272 interneta portālu apmeklētāju.

Šā gada aizraujošāko sporta notikumu - Latvijas izlases un svarīgākās finālposma cīņas Pasaules Čempionātā hokejā televīzijas skatītājiem Latvijā piedāvāja TV3 Latvia sadarbībā ar 18 reģionālajām un vietējām televīzijām, jo TV3 iegādājies šo sacensību ekskluzīvas pārraides licenci līdz 2003. Gadam. Tāpēc TV3 iecerējis iepazīstināt žurnālistus ar šā gada Čempionāta pārraižu rezultātiem (saskaņā ar BMF Gallup Media datiem), kā arī ar īpašu pētījumu par hokeja skatīšanos ārpus mājām (SKDS pētījums).

Lai nodrošinātu iespēju noskatīties šo Latvijas iedzīvotājiem tik svarīgo un emocionāli piesātināto notikumu pēc iespējas plašākai Latvijas skatītāju auditorijai, šogad TV3 Latvia izmantoja sindicēto raidīšanu kopā ar kabeļu un reģionālajām televīzijām, tādējādi nodrošinot iespēju čempionātu noskatīties vairāk nekā 95% Latvijas iedzīvotāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!