Foto: Privātais arhīvs

Krievijas estrādes lielākā zvaigzne Alla Pugačova iesniegusi prasību Krievijas Federācijas Nodokļu dienestā par viņas uzņēmuma "ABP" likvidāciju, ziņo medijs "Meduza".

Kā izriet no "SPARK-Interfax" datu bāzes, pieteikums par firmas likvidāciju iesniegts 23. novembrī atbilstošā formā.

Uzņēmums "ABP" nodarbojas ar skaņu ierakstu un mūzikas darbu publiskošanu televīzijā un radio apraidē un simtprocentīgi pieder Pugačovai. Kompānijas pārziņā bija arī "Radio Alla" darbība. Uzņēmuma komercdirektore ir Jeļena Čuprakova, Pugačovas menedžere.

"ABP" ir pēdējais Pugačovai piederošais un strādājošais uzņēmums Krievijā.

Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā dziedātāja kopā ar savu vīru komiķi Maksimu Galkinu un abu bērniem pameta Krieviju, pārceļoties uz Izraēlu, bet augustā viņa atgriezās dzimtenē. Viņa sacīja, ka emigrēt pavisam negrasās, jo bērni iet skolā Krievijā.

Septembrī Maksims Galkins tika pasludināts par "ārvalstu ietekmes aģentu", un Pugačova lūdza viņai piemērot šādu pašu statusu, taču tas pagaidām nav piemērots. Septembra beigās dziedātāja atkal devusies uz Izraēlu.

Tikmēr Kremļa kontrolētie mediji vēsta, ka Maksima Galkina bankas konti Krievijā nu ir bloķēti, un runa esot par miljardiem rubļu, ko Galkins nav paspējis "izvest uz ārzemēm". Izdevums "Kommersant" gan norāda, ka Galkins tomēr pamanījies prāvus līdzekļus paņemt sev līdzi.

Abi laulātie asi iestājas pret Krievijas realizēto karadarbību Ukrainā un nosoda Kremļa režīmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!