Foto: Publicitātes foto
Ak, medus, kas pat nelielos daudzumos spēj nopietni mainīt ēdiena garšu! Turpinām iepazīstināt portāla "Delfi" lasītājus ar gardajām ēdienu receptēm, kas tapa pirmajam Daugmales Jāņa bišu medus ēdienu saietam.

Receptes izdomāja un ēdienus gatavoja 12 Rīgas restorānu pavāri. Visās 12 receptēs izmantots Latvijā vākts viršu, griķu vai meža aveņu medus. Katra restorāna saietam radītais ēdiens turpmāk būs pieejams restorāna ēdienkartē.

Šoreiz jūsu uzmanībai restorāna "Ambiente" šefpavāra Māra Pastara radītā recepte:

Foto: Publicitātes foto

Rukolas salāti ar meža aveņu medus mērci un kūpinātu pīles krūtiņu (4 porcijas)

Salāti: sajauc 125 g rukolas ar meža aveņu medus mērci: 20g medus, 20g balatais balzamiko etiķis, 20g olīveļa, sāls, svaigi malti pipari.

Pievieno 60g auksti kūpinātu pīles krūtiņu, 50g parmezāna sieru, 25g avenes, 20g ciedru riekstu. 

La labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!