Foto: PantherMedia/Scanpix
Pirmie randiņi ne vienmēr ir romantiski un prieka pilni. Ja abi esat pēc dabas klusētāji, kopīgā vakara gaitā bieži vien var rasties neērts klusums, kas pastiprina neveiklības sajūtu un pat var sabojāt izredzes izveidoties jūsu attiecībām. Šai sakarā "MSN Living" piedāvā astoņas frāzes, kas ļaus uzturēt sarunu ar nesen iepazītu cilvēku, paverot arī iespējas par viņu uzzināt ko vairāk.

Jocīgi un smieklīgi atgadījumi

Lai salauztu pirmo ledu starp jums, atceries kādu situācijai piemērotu un amizantu atgadījumu no savas, tuvinieku vai draugu dzīves un pastāsti to. Kopīgi smiekli vairos pozitīvo noskaņu starp jums, kā arī būsi parādījusi, ka esi aizrautīga sarunu biedrene ar labu humora izjūtu.

Par slēptajiem talantiem

Cilvēkiem patīk saņemt komplimentus un ar sevi palepoties. Pajautā partnerim par viņa hobijiem un iespējamiem talantiem – tu varēsi būt klausītājas lomā, bet viņš izmantos izdevību par sevi atklāt nedaudz vairāk.

Netīrā veļa

Ja ar randiņa partneri esat devušies uz vietu, kuru agrāk apmeklēji ar bijušo puisi, un tāpēc tā iekļuvusi tavā melnajā sarakstā, neieslīgstot detaļās, atklāj partnerim, kāpēc nevēlies šeit uzturēties.

Protams, viņš var justies iztrūcināts, tomēr tava sirsnīgā atklātība tiks novērtēta atzinīgi.

Vai redzēji…

Tā kā dzīvojam tehnoloģiju laikmetā, nekautrējies atbilstošā brīdī parādīt video, kas tevi sasmīdinājis. Turklāt varēsiet par redzēto padiskutēt.

Kāda ir tava slepenā simpātija?

Ja dodaties uz kino, nebaidies pajautāt randiņa biedram par viņa slepenajām simpātijām – aktrisēm. Tā vari uzzināt gan viņa gaumi un uzskatus par sievietēm, gan parunāties par kino un redzētajām filmām.

Kāds ir bijis neveiksmīgākais randiņš tavā dzīvē?

Ceri, ka vīrietis neteiks: "Šis!", un nebaidies atklāt arī detaļas no savas randiņu pieredzes.

Atklāj savu vājību

Vājības mūs dara cilvēciskus un simpātiskus apkārtējiem – atklāj viņam kādu detaļu no savas ikdienas, un jūs kļūsiet tuvāki.

Jautājumi par bērnību

Ikvienam patīk atgriezties bērnībā – runājot par to, varat gan gremdēties atmiņās, gan pārcilāt smieklīgus notikumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!