Foto: PantherMedia/Scanpix
Nākamreiz, kad pirms ilgi gaidītā randiņa tavi mati un acu laineris nekādi negribēs sadarboties nevainojama izskata iegūšanai, nekrīti panikā! Atklāts, ka vīrieši randiņos sievietes krietni labprātāk redz pēc iespējas dabiskākā izskatā, vēstī "Women's Health".

Nesen veiktā aptaujā noskaidrots, ka vīrieši patiesi izvēlas dabisku skaistumu – aptaujājot 1200 vīriešu, atklāts, ka 66 procenti neuzskata savas randiņa partneres par pievilcīgākām, ja viņām īpaši rūpīgi uzklāts bieza grima slānis, izveidojot, piemēram, dūmakainas acis vai izvēloties spilgtu lūpu krāsu.

Tāpat nav nozīmes arī matu sakārtojumam – 82 procenti vīriešu uzskata, ka dabiski un vaļēji mati ir visskaistākā frizūra, savukārt 84 procenti atzinuši, ka viņiem pievilcīgāka šķiet matu dabiskā krāsa, nevis specifisks friziera veikums, kas acīmredzami liecina, ka mati krāsoti.

Tiesa, vairums vīriešu arī atzinuši, ka viņiem pievilcīgākas šķiet nedaudz krāsojušās sievietes, nevis daiļā dzimuma pārstāves, kuras kosmētiku nelieto vispār. Tāpat aptaujas dalībnieki jokojot atzinuši, ka, visticamāk, neapzinās, kādas pūles un laiks sievietēm patiesībā jāiegulda, lai iegūtu dabisku, tomēr koptu izskatu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!