Foto: F64
Gatavojoties Eiropas čempionāta finālturnīram, Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība nedēļas nogalē aizvadīs pirmās pārbaudes spēles savā laukumā. Biļetes uz šīm spēlēm maksās 3-5 latus, informē Latvijas basketbola savienība.

12.augustā plkst. 19:00 " Arēnā Rīga" un 13.augustā plkst. 19:00 Jelgavā, Zemgales olimpiskajā centrā, Latvijas komanda spēlēs ar Krievijas izlasi. 22.augustā plkst. 19:00 " Arēnā Rīga" un 24.augustā plkst. 19:00 Ventspils Olimpiskajā centrā Latvijas valstsvienība spēlēs ar Gruzijas izlasi, bet 27.augustā plkst. 17:00 Zemgales olimpiskajā centrā pēdējā mačā pirms došanās uz "Eurobasket 2011" Latvijas komanda tiksies ar Lielbritānijas izlasi.

Biļetes uz pārbaudes spēlēm Rīgā un Ventspilī var iegādāties Biļešu Servisa tirdzniecības vietā vai internetā: http://www.bilesuserviss.lv/. Biļetes uz pārbaudes spēlēm Jelgavā var iegādāties Biļešu Paradīze tirdzniecības vietās vai internetā: http://www.bilesuparadize.lv/
"Swedbank" Latvijas Jaunatnes Basketbola līgas spēlētājiem, uzrādot LJBL licenci, ieeja 1 lats.

2011.gada Eiropas čempionāta finālturnīrā, kas augusta beigās sāksies Lietuvā, Latvijas izlase spēlēs B apakšgrupā, kurā vēl ir Vācija, Itālija, Izraēla, Francija un Serbija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!