Foto: F64
Latvijas basketbola izlases līderis Jānis Blūms pēc pēdējās spēles 2011.gada Eiropas čempionāta finālturnīrā neslēpa gandarījumu par visu spēlētāju sniegumu un uzsvēra, ka viņš ir lepns būt šīs izlases kapteinis.

Atgādinām, ka Latvijas izlase "Eurobasket 2011" pēdējā spēlē dramatiskā galotnē ar 80:81 zaudēja Vācijai, piedzīvojot piekto neveiksmi piecās cīņās.


"Spēlējām visas piecas spēles labi, bet atkal galotne... Nav vārdu. Esmu runājis par meistarību, utt. Veiksme, uzvarēja spēcīgākais," bija spiests konstatēt Blūms. "Vakar atdevu visus spēkus spēlē pret Izraēlu, šodien bija ļoti grūti saņemties, tomēr saņēmos, cik varēju. Visās piecās spēlēs atdevu visus spēkus."

Blūms vēlreiz uzsvēra, ka Latvijas izlase, lai gan tika uzskatīta par pastarīti, pierādīja, ka var spēlēt pret visām komandām, kurās bija zvaigznes. "'Domāju, ka visai Eiropai parādījām, ka Latvija var spēlēt labu basketbolu. Lai arī zaudējām visās spēlēs (tās galotnes), domāju, ka līdzjutēji novērtēja mūs un mēs novērtējām, kā viņi mūs atbalstīja. Domāju, ka šai komandai ir nākotne, viņiem ir attieksme, labi strādā, viņi ir forši džeki. Esmu lepns, ka varēju būt šīs izlases kapteinis."

Pēc šiem vārdiem Blūms vēl nekonkretizēja, vai šī viņam bija pēdējā spēle valstsvienībā un vai viņš spēlēs nākamajā vasarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!