Foto: Reuters/Scanpix
Dānijas hokeja izlases galvenais treneris Pērs Bekmans pēc viņa vadītās vienības cienīgā zaudējuma Krievijas valstsvienībai paudis lepnumu par komandas sniegumu, arī Krievijas izlases galvenais treneris Vjačeslavs Bikovs bija apmierināts ar savas komandas sniegumu.

"Spēle bija ļoti sarežģīta un aizvadījām to ļoti labi. Nospēlējām disciplinēti un izdarījām visu, ko varējām," pēc mača atzina Bekmans. "Ļoti lepojos ar savu komandu."

Arī Krievijas izlases galvenais treneris Vjačeslavs Bikovs pauda apmierinātību ar savu padoto sniegumu.

"Spēle bija ļoti saspringta. Dānijas hokejisti mūs mēģināja noķert uz pretuzbrukumiem. Šad tad viņiem tas izdevās, šad tad - nē. Kopumā ar mūsu komandas spēli un rezultātu esmu apmierināts," izteicās Bikovs.

"Pagaidām vēl nav zināms, vai [komandas pirmais vārtsargs Jevgēņijs] Nabokovs varēs piedalīties nākamajā mačā. Viņam ir trauma, bet vēl nezinu, cik tā ir nopietna," piebilda Bikovs. "Par papildinājumu no Nacionālās hokeja līgas (NHL) pagaidām vēl pāragri runāt. Gaidām informāciju no okeāna otras puses."

Runājot par turnīru kopumā, Bikovs norādīja, ka nav īsti apmierināts ar komandas darbību aizsardzībā.

"Ir vēl pie kā strādāt," piebilda Krievijas izlases galvenais treneris.

Kā ziņots, Krievijas izlase, pateicoties uzbrucēja Sergeja Zinovjeva trīs gūtajiem vārtiem, ceturtdien pasaules čempionāta otrā posma E apakšgrupas spēlē ar 4:3 uzvarēja Dānijas izlasi.

TV3 Play

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!