Foto: Publicitātes foto
Olimpisko spēļu atklāšanas dienā savu galamērķi sasniedza "Radisson Blu" velo komanda, kuri no Latvijas uz Sočiem mūsu olimpiešiem nogādāja bērnu zīmējumus.

"Latvijas mājā" riteņbraucējus sagaidīja Latvijas Olimpiskās komitejas Goda prezidents Vilnis Baltiņš un saņēma bērnu slimnīcas mazo pacientu laba vēlējumus un zīmējumus Latvijas olimpiskajai komandai.

21.janvārī četri riteņbraucēji - Kārlis Plakans, Kārlis Bardelis, Kaspars Škinčs un Roberts Draugs ar divriteņiem uzsāka 3 000 kilometru garo ceļu no Rīgas uz Sočiem, atbalstot Bērnu slimnīcas Hematoonkoloģijas nodaļas rekonstrukciju, Radisson Blu viesnīcas Rīgā. Šis brauciens ar nosaukumu "Pedal for no medal" veltīts gan mazo pacientu, gan olimpiešu drosmei un izturībai.

Komandas dalībnieki jau īstenojuši vairākus izaicinājumu pilnus piedzīvojumus - piemēram, Kārlis Bardelis (Bored of Borders) pavisam nesen ar skrituļslidām mēroja ceļu no Nordkapa Norvēģijā līdz pat Gibraltāram Spānijā, piesakot šo braucienu arī Ginesa rekordu grāmatai; Roberts Draugs (Hawaii Express) ar riteni mērojis ceļu līdz Polārajam lokam, piedalījies velorallijā Parīze-Dakāra; Kaspars Škinčs un Kārlis Plakans (Radisson Blu Cycling Team) ar riteņiem ziemā jau apbraukuši apkārt Latvijai un braukuši labdarības braucienā Baltijas ceļš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!