Foto: Reuters/Scanpix
Vēl vienu zaudējumu pasaules čempionātā otrdien piedzīvoja mājiniece Slovākijas hokeja izlase, kas A grupā skaistā un spraigā cīņā ar 3:4 (1:2, 2:1, 0:1) zaudēja Krievijas valstsvienībai.

Tādējādi Slovākijas hokeja izlase, kas tika uzskatīta par vienu no favorītēm, otrajā posmā iekļuva bez neviena punkta un tai vajadzēs smagi cīnīties par iekļūšanu ceturtdaļfinālā. Otrajā posmā A grupas komandas tiksies ar Somiju, Čehiju, kā arī Dāniju vai Latviju.

TV3 Play

Pēc necilā snieguma pirmajās divās spēlēs Krievijas hokejisti tikai trešajā mačā parādīja, ka tomēr ir vieni no favorītiem uz medaļām. Jau mača sākumā komandas rādīja atklātu hokeju, un pusotrā minūtē apmainījās ar vārtu guvumiem. Pirmās minūtes izskaņā Aleksandrs Radulovs sarūgtināja mājinieku līdzjutējus, bet jau pēc brīža Miroslavs Šatans izlīdzināja rezultātu. Pirmā perioda izskaņā Iļja Ņikuļins ar spēcīgu metienu no zilās līnijas atguva Krievijas vadību, taču otrā perioda vidū divu minūšu laika Marians Gaboriks un Ladislavs Naģs panāca jau 3:2 mājinieku labā.

Pēc šiem diviem gūtajiem vārtiem Krievijas galvenais treneris nolēma nomainīt vārtsargu Jevgeņiju Nabokovu un viņa vietu ieņēma Konstantīns Baruļins, kurš turpinājumā tā arī palika nepārspēts.

Otrā perioda priekšpēdējā minūtē Nikuļins ar vēl vienu tālšāvienu atkal izlīdzināja rezultātu, bet uzvaras vārtus Krievijai pēdējās trešdaļas ceturtajā minūtē guva Aleksejs Morozovs.

Turpinot iepriekšējos gados iesākto tradīciju, portāls "Delfi" pēc katra mača piedāvā līdzjutējiem izvēlēties savus spēles labākos spēlētājus.

$t1='slovakija'; $t2='krievija'; include "$includes_dir/projects/hockey2011/delfistar/bestplayer5.inc"; ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!