Foto: F64
Latvijas hokeja izlasei svarīgajā spēlē pasaules čempionātā pret Baltkrieviju sestdien Košicē, visticamāk, nepiedalīsies aizsargs Krišjānis Rēdlihs, taču pēc diskvalifikācijas izciešanas varēs doties laukumā Artūrs Kulda, un nav ziņu, ka Georgijam Pujacam būtu piešķirts kāds papildus sods pēc noraidījuma līdz spēles beigām par spēka paņēmienu ceturtdienas mačā pret Slovēniju.

Netiek arī ziņots, ka Georgijam Pujacam būtu piešķirts kāds papildus sods pēc noraidījuma līdz spēles beigām par spēka paņēmienu ceturtdienas mačā pret Slovēniju.

Vecākais no brāļiem Rēdlihiem ceturtdienas spēlē negaidīti zaudēja līdzsvaru un ar galvu ietriecās apmalē, laukumu atstājot tikai ar komandas biedru palīdzību. Iespējams, ka vainīgs bijis nekvalitatīvs ledus Bratislavas ledus arēnā.

Joprojām nav zināms, vai pret Baltkrieviju varēs spēlēt Lauris Dārziņš, kam mačā pret Dāniju tika savainota kāja un kurš tāpēc izlaida spēli pret Slovēniju.

Izlases nometnē nav arī informācijas, ka kāds lielāks sods būtu piešķirts aizsargam Pujacam, kurš ceturtdien izpelnījās noraidījumu līdz spēles beigām (5+20 minūtes) par pretinieka iegrūšanu apmalē no muguras.

Toties sestdien pēc triju spēļu diskvalifikācijas par nepareizu spēka paņēmienu spēlē pret Čehiju un pretinieka savainošanu laukumā varēs iziet Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!