Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
"TTT Rīga" kapteine Dita Krūmberga, kura atzīta par februāra mēneša labāko Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) spēlētāju, neiesaistīsies Latvijas basketbola izlasē dalībai Eiropas čempionātā.

"Tikko esmu pieņēmusi lēmumu, ka šogad valstsvienībā nespēlēšu," intervijā "basket.lv" saka Krūmberga. "Zinu, ka valstsvienībā būs ļoti intensīvi treniņi un neesmu pārliecināta, ka varēšu tos izturēt. Jāsakārto veselība, jāizārstē savainojumus, kas jau sen nedod mieru. Būs vajadzīgs ilgs atveseļošanās laiks, lai sagatavotos jaunajai sezonai."

Runājot par februāra labākās LSBL spēlētājas nosaukumu, basketboliste atzīstas: "Nebiju uz to koncentrējusi uzmanību. Esmu komandas kapteine, viena no līderēm. Komandā esam palikušas maz, gadās slimošanas un traumas, tāpēc spēles laiks ir liels un jāuzņemas iniciatīva. Zinu, ka statistika bijusi laba, turklāt esam turnīra līderes. Bet par individuālo balvu tiešām nebiju domājusi."

"TTT Rīga" kapteine februārī sešās uzvarētajās spēlēs vidēji laukumā pavadīja 28 minūtes, guva 22,3 punktus, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas un izprovocēja 7,3 piezīmes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!