Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valde nolēmusi par mērķi Latvijas izlasei pasaules čempionātā izvirzīt izkļūšanu no apakšgrupas, lai gan LHF prezidents Kirovs Lipmans uzskata, ka komandas mērķim jābūt astotniekam, informē LHF.

Latvijas hokeja izlases vadība, tāpat kā Lipmans, par mērķi noteikusi labāko astotnieku, taču LHF valde pieņēmusi daudz pieticīgāku lēmumu.

Valstsvienības galvenais treneris Oļegs Znaroks LHF valdes sēdē uzsvēris, ka komandā "nav nekādas panikas" un visi ir gatavi "sisties".

Savukārt izlases ģenerālmenedžeris Sandis Ozoliņš norādīja, ka pieredzējušā aizsarga Kārļa Skrastiņa nespēlēšana neko būtiski neietekmēs, jo tas jau bijis prognozējams un izlases vadība ar to rēķinājusies. Runājot par iespējamiem papildinājumiem, Ozoliņš teica, ka Kaspars Daugaviņš no Ziemeļamerikas ieradīsies, tiklīdz tas būs iespējams, bet savainotais Mārtiņš Karsums turpinot rehabilitācijas kursu.

Latvijas hokeja izlase pirmdien un otrdien aizvadīs pēdējās pārbaudes spēles pirms pasaules čempionāta, tiekoties ar Norvēģiju. Paredzams, ka šajos mačos Latvijas izlase būs optimālajā sastāvā.

2011.gada pasaules čempionātā, kas 29.aprīlī sāksies Slovākija, Latvijas izlase priekšsacīkstēs tiksies ar Čehiju (30.aprīlī), Somiju (2.maijā) un Dāniju (4.maijā).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!