Foto: F64
Turpinot gatavošanos Eiropas čempionāta finālturnīram, Latvijas sieviešu basketbola valstsvienības pirmajā treniņā pēc atgriešanās no turnīra Lielbritānijā piedalījušās visas kandidātes, informē Latvijas Basketbola savienība.

12 spēlētājām, kuras piedalījās pirmajā pārbaudes turnīrā, pievienojās mājās palikušās Ieva Krastiņa un Lauma Reķe. No ASV atgriezušās Anete Klintsone, Liene Priede un Kristīne Vītola, no Itālijas - Zane Eglīte. Ģimenes apstākļu dēļ ierindā nebija tikai Santas Dreimanes.

Otrdien un trešdien basketbolistes turpinās trenēties, bet ceturtdien komanda dosies uz Čehijas pilsētu Karlovivari, kur pārbaudes turnīrā cīnīsies ar Krievijas, Čehijas un Polijas izlasēm.

Pēc tam Latvijas basketbolistēm būs divas pārbaudes spēles ar Lietuvas izlasi 4.jūnijā Panevēžā un 5.jūnijā Rīgā, bet no 9. līdz 11.jūnijam turnīrā Rīgā Latvijas basketbolistes spēlēs pret Lielbritānijas un Slovākijas vienībām.

2011.gada Eiropas čempionātā Polijā priekšsacīkstēs no 18. līdz 20.jūnijam Latvija spēlēs ar Grieķijas, Francijas un Horvātijas izlasēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!