Foto: Reuters/Scanpix
Vācijas hokeja izlases spēlētāji beidzot iemācījušies gūt arī vārtus, pēc svētdien izcīnītās negaidītās uzvaras pasaules čempionāta spēlē pret Slovākiju atzina Vācijas valstsvienības galvenais treneris Ūve Krups.

Kā ziņots, aizvadītajā A apakšgrupas otrās kārtas spēlē Vācijas izlase pieveica čempionāta saimniekus slovākus ar rezultātu 4:3 (0:0, 3:0, 1:3).

"Mēs tradicionāli labi spēlējam aizsardzībā. Agrāk mums bija problēmas gūt vārtus, taču tagad esam iemācījušies arī to darīt," izteicās Krups. "Nospēlējām ļoti efektīvi, ņemot vērā, ka spēlējām pret vienu no turnīra favorītēm."

Savukārt Slovākijas izlases galvenais treneris Glens Henlons galveno zaudējuma iemeslu saskatīja pārāk daudz pieļautajās kļūdās.

"Zinājām, ka Vācijas izlase ir spērusi soli uz priekšu salīdzinājumā ar pagājušo gadu," atzina Henlons. "Taču pieļāvām pārāk daudz kļūdu. Kad nonācām zaudētājos ar 0:4, veicu izmaiņas spēlētāju virknējumos, tomēr bija jau par vēlu. Tiesa, lieliski nospēlējām trešajā trešdaļā. Ceru, ka tāpat darbosimies arī apakšgrupas pēdējā mačā pret Krieviju."

Kā vēstīts, A apakšgrupas pirmās kārtas spēlēs Vācija ar 2:0 negaidīti pieveica Krieviju, tādējādi šajā grupā pēc divām spēļu kārtām pirmajā vietā ar sešiem punktiem atrodas Vācija, kurai ar trīs punktiem seko Slovākija un Krievija, kamēr slovēņi pie punktiem pagaidām vēl nav tikuši.

TV3 Play
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!