Foto: EPA/LETA
Latvijas hokeja izlases pamatvārtsargam Edgaram Masaļskim ir nepieciešama cirkšņa operācija, intervijā laikrakstam "Diena" atklāja Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks.

Znaroka vadītā Maskavas "Dinamo" komanda pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) ietvaros "Arēnā Rīga" tiksies ar Rīgas "Dinamo", tāpēc Znaroks šobrīd ir Latvijas galvaspilsētā. Sarunā Znaroks apstiprināja, ka rūpīgi seko valstsvienības hokejistu gaitām, tāpēc viņu uztraucot Masaļska problēma.

"Edgaram Masaļskim ir nepieciešama cirkšņa operācija. Viņš bija ieradies pie mūsu kluba ārsta, kurš ir arī Krievijas izlases dakteris. Bijām jau sarunājuši Vācijā operāciju, bet [Masaļska pārstāvētā kluba] "Jugra" vadītāji nepiekrita. Žēl, pēc mēneša Edža būtu bijis pilnībā gatavs," saka Znaroks.

Masaļskis sargāja Latvijas izlases vārtus visās spēlēs gan 2010.gada Vankūveras Olimpiādē, gan pasaules čempionātā. Tikai vienā mačā (pasaules čempionātā pret Kanādu) viņš tika nomainīts otrā perioda vidū un Masaļska vietā vārtos stājās Mārtiņš Raitums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!