Muzikālā apvienība "Olas" nākusi klajā ar jaunu dziesmu un video, kas veltīts basketbola komandas Ņujorkas "Knicks" spēlētājam no Latvijas Kristapam Porziņģim.

Dziesmas "Keep Calm Like Kristaps Porzingis" video, kas publicēts apvienības "Youtube" kanālā, redzamas luksus klases automašīnas "Lamborghini" un dejojoša tautu meita, kā arī basketbola krekls ar Porziņģa sesto numuru. Tāpat video pievienots tēmturis #NBAvote, lai acinātu balsot par Kristapu Porziņģi.

Apvienība "Olas" jau iepriekš veltījusi dziesmu latviešu hokejistam Zemgum Girgensonam, kas spēlē NHL līgas hokeja komandā "Sabres". To veiksmīgi parodējusi grupa "Transleiteris", radot hītu par Kristapu Porziņģi, kuras dziesmu izmantojis pat sporta televīzijas milzis ESPN.

Jau ziņots, ka pēdējās nedēļās Latvijā arvien aktīvāk sociālajos tīklos kļuvusi balsošana par Nacionalās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" latvieti Kristapu Porziņģi, kuru nācija ļoti vēlas redzēt NBA Zvaigžņu spēlē.

2016. gada NBA Zvaigžņu spēles līdzjutēju balsojums sākās 10. decembrī, un pirmajos "starpfinišos" Porziņģis nebija starp līderiem, kas lika nedaudz sašust Latvijas līdzjutējiem. Tāpēc pēdējās nedēļās daudzas Latvijas slavenības sāka aktīvi aģitēt balsot par Porziņģi, izmantojot tēmturi "#NBAvote Kristaps Porziņģis".

Taču to, vai nācijai izdosies iebalsot Porziņģi Zvaigžņu spēles pamatpieciniekā, Latvija uzzinās 19. janvārī, kad NBA paziņos galējos rezultātus. Savukārt NBA Zvaigžņu spēle, kurā Porziņģis varētu piedalīties, notiks 14. februārī Toronto.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!