Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Ērls Džozefs Smits ir atzinis, ka viņam patīk spēlēt Klīvlendas "Cavaliers" rindās, jo viņam vairs netraucē Ņujorkas vilinošā nakts dzīve.

Basketbolists, kurš NBA pazīstams, kā Dž. R. Smits, sezonu sāka Ņujorkas "Knicks" rindās, bet janvārī pēc maiņas darījuma viņš nonāca "Cavaliers" rindās.

"Es domāju, ka Klīvlenda ir ļoti laba vieta, kur man spēlēt basketbolu, jo te nav citu lietu, ko darīt," izteicās Smits. "Šeit man vairs nav iespējas iet izbaudīt nakts dzīvi."

Tieši tā savu karjeras laikā parādīto nestabilo sniegumu skaidroja Klīvlendas aizsargs. "Es vienmēr esmu spēlējis labāk, ja pavadīju daudz laiku basketbola zālē. Kad es aizvietoju to ar nodarbēm ārpus laukuma, tad pazaudēju savu panākumu atslēgu.

Smits turpināja: "Šāds dzīvesveids mani vilka uz leju, jo vairs pietiekami negulēju pa naktīm un nedarīju lietas, kas man būtu jādara. Kad es sāku mest garām brīvus metienus, tad sāku apšaubīt sevi. Tā vietā, lai atgrieztos pie trenēšanās, es aizvien vairāk turpināju darīt pretējo."

Dž. R. Smits, kurš 2013. gadā izcīnīja labākā "Sestā spēlētāja" apbalvojumu, Ņujorkā tika daudz kritizēts par savu uzvedību gan uz laukuma, gan ārpus tā. Tās pašas sezonas izslēgšanas spēļu laikā popmūzikas izpildītāja Rianna pat publiski atzīmēja, ka spēlētājs pārlieku bieži ballējas un kaitē "Knicks" komandai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!