Bijušais Latvijas hokeja izlases aizsargs Arvīds Reķis, kurš nupat noslēdza savu profesionālo hokejista karjeru, turpmāk strādās Vācijas vīnu un citu dzērienu ražotājā "Kunzmann", vēsta Augsburgas "Panther" kluba mājaslapa.

Jau ziņots, ka 40 gadus vecais Reķis izlēmis pārtraukt hokejista karjeru. Latvietis Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) čempionātā nospēlēja kopumā 12 sezonas, šo gadu laikā izejot laukumā 576 spēlēs, kurās viņš izcēlās ar 47 vārtiem un veica 108 rezultatīvām piespēlēm.

Tieši sava pēdējā kluba Augsburgas "Panther" rindās Reķis nospēlēja desmit sezonas. "Kunzmann" uzņēmums, kas nodarbojas ar vīnu, minerālūdens un sulu ražošanu, ir viens no "Panther" komandas sponsoriem. Kluba mājaslapā uzsvērts, ka abpusējā sadarbība ļāvusi vairākiem komandas hokejistiem nodibināt draudzīgas attiecības ar uzņēmuma īpašniekiem Natāliju un Jirgenu Kuncmaniem.

"Arvīds ne tikai aizvadījis iespaidīgu karjeru, bet arī ir labs puisis. Viņam piemīt visas labam aizsargam nepieciešamās īpašības, taču viņš nav līderis tikai kā sportists," izteicās uzņēmuma īpašnieks Jirgens Kuncmans, kurš uzsvēra, ka ar sievu lepojas dot iespēju Reķim uzsākt nākamo dzīves posmu

Latvijas hokejists, kurš uzņēmuma mājaslapā nosaukts par hokeja leģendu, jaunajā darba vietā sāks strādāt 1. septembrī.

Savukārt Augsburgas komanda kādā no nākamās DEL sezonas pirmajām mājas spēlēm paredzējusi īpaši atvadīties no latviešu hokejista.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!