Foto: EPA/Scanpix/LETA

Bijušais ATP pasaules tenisa ranga līderis Marats Safins uzskata, ka pasaulē valdošā Covid-19 pandēmija un cilvēku masveida izolēšana ir tikai solis ceļā uz iedzīvotāju "čipošanu", vēsta Krievijas masu mediji.

"Domāju, ka cilvēkus gatavo čipošanai. Vēl 015. gadā Bils Geitss teica, ka būs pandēmija un ka nākamais ienaidnieks ir vīruss, nevis atomkarš. Davosas forumā veica notikumu simulāciju, lai zinātu, kā viss notiks. Nedomāju, ka Bils Geitss ir kaut kāds pareģis, vienkārši visu zināja," uzskata kādreizējā Krievijas sporta zvaigzne Safins. "Domāju, ka ar vīrus nav tā, kā tiek stāstīts. Bet tauta jau tic visam, ko saka, un visādām televizorā redzētām šausmām. Bet es tam neticu. Vienkārši drīz staigāsim ar čipiem."

"Domāju, ka ir par pasaules līderiem ietekmīgāki cilvēki, kuri ir īstie naudas pavēlnieki, pasaules valdnieki, un viņi jau šito viegli var sarīkot. To var saukt par ēnu valdību, variet saukt, kā gribiet. Iespējams, mēs pat nenojaušam, ka viņi ir. Rotšildi un Rokfelleri – tie ir izslavēti vārdi, bet aiz viņiem stāv citi," piebilst Safins.

Covid-19 pandēmijas dēļ šobrīd paralizēta praktiski visas pasaules ikdiena. Kopš Covid-19 uzliesmojuma konstatēti gandrīz divi miljoni slimnieku un vairāk nekā 120 000 nāves gadījumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!