Foto: AFP/Scanpix/LETA

Bijušajam slavenajam Brazīlijas futbolistam Ronaldinju pēc ierašanās Paragvajā radušās problēmas ar vietējiem tiesībsargiem un viņam draud pat cietumsods, vēsta ārvalstu masu mediji.

2002. gada Pasaules kausa ieguvējs Ronaldinju kopā ar brāli trešdien ieradušies Paragvajā, kur plānoja piedalīties labdarības pasākumā. Drīz pēc tam pie vīriešiem viesnīcā, kas atrodas netālu no Paragvajas galvaspilsētas Asunsjonas, viesojās policija, kas atrada viltotus iebraukšanas dokumentus.

Ronaldinju kopā ar brāli drīkstēja palikt viesnīcā policijas uzraudzībā. Policija pagaidām aizturējusi kādu citu vīrieti, kurš bijis kopā ar Ronaldinju un viņa brāli, norāda ESPN.

"Ronaldinju un viņa brālis nav aizturēti, pret viņiem ir ierosināta izmeklēšana un viņiem būs jāsniedz liecības. Tad arī tiks lemts, vai viņus arestēt vai nē," pavēstījis Paragvajas iekšlietu ministrs Euklidess Asevedo.

Pēc Asevedo teiktā, bijusī brazīļu futbola zvaigzne sadarbojas ar varas iestādēm un apgalvo, ka viņu piemānīja aizturētais vīrietis.

Ronaldinju nesen jau radās problēmas ar likumu dzimtajā Brazīlijā, kur uzlikts arests 57 viņam piederošajiem nekustamajiem īpašumiem. Tas saistīts ar Ronaldinju parādu 2,3 miljonu eiro apmērā, ko bijušajam futbolistam vajag samaksāt par ekoloģisko kaitējumu, kas radies, būvējot vienu no objektiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!