Latvijas vadošais bokseris Mairis Briedis atgriezies pie stratēģijas interneta vidē kacināt interneta slavenību Džeiku Polu, kuram par godu latvieša kreiso kāju rotā jauns tetovējums.

Briedis sociālajā vietnē "TikTok" publicējis video, kurā attēlota viņa jaunā tetovējuma nozīme. Sportists, atsaucoties uz Džeika Pola tetovējumu ar uzrakstu "karma", sev uztetovējis briedi, ap kuru uzrakstīts "Džeika sliktā karma".

"Čau, dārgā," saka Briedis. "Ak, nē, atvainojos. Džeik! Tagad ir tava kārta."

Briedis pagājušajā gadā vairākas reizes publicēja video, kuros viņš uz cīņu izaicina 24 gadus veco Džeiku Polu. Pols un viņa brālis Logans tiek uzskatītas par interneta slavenībām, kuras sev dzīvi nodrošinājušas ar aktivitātēm dažādos sociālajos tīklos un raidījumos, bet jau labu laiku abi pievērsušies boksam.

Džeiks Pols boksera karjeras laikā uzvarējis visās piecās cīņās, tostarp pieveicot bijušo Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāju Neitu Robinsonu, jauktās cīņas mākslas (MMA) sportistu Benu Askrenu. kā arī divreiz uzvarot MMA cīkstoni Taironu Vudliju.

Otrā cīņa pret Vudliju norisinājās 2021. gada decembrī, Polam izcīnot uzvaru ar nokautu. Briedis dienu vēlāk publicēja video, rakstot: "Labs sākums pirms tikšanās ar mani."

Savukārt viņa brālis Logans Pols vienīgajā oficiālajā cīņā piedzīvojis zaudējumu, bet 2021. gada jūnijā ringā tikās ar boksa leģendu Floidu Meivezeru. Lai gan cīņu nevērtēja pēc rezultāta, tā izpelnījās kritiku par mazu aktivitāti. Kritiķu vērtējumā Meivezers bija krietni pārāks.

Briedim piederošās Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) pasaules čempiona jostas obligātais pretendents ir Džejs Opetaja no Austrālijas. Sagaidāms, ka cīņa noritēs Austrālijā, Latvijas Televīzijai vēl decembrī teica sportista menedžeris Raimonds Zeps, kurš izteicās, ka abas puses līguma parakstīšanas saistībā ir "jau fināla fāzē".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!