Jau kārtējo izaicinājumu interneta slavenībai Džeikam Polam izteicis Latvijas vadošais bokseris Mairis Briedis, kurš piedāvājis boksēties vienatnē pret Polu un viņa brāli Loganu Polu.

Briedis jau iepriekš aktīvi publicējis vairākus video, kuros viņš uz cīņu izaicina 24 gadus veco Džeiku Polu. Pols un viņa brālis Logans tiek uzskatītas par interneta slavenībām, kuras sev dzīvi nodrošinājušas ar aktivitātēm dažādos sociālajos tīklos un raidījumos, bet pēdējā laikā abi pievērsušies boksam.

Džeiks Pols jau uzvarējis trijās cīņās, tostarp pieveicot arī bijušo Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāju Neitu Robinsonu un jauktās cīņas mākslas (MMA) sportistu Benu Askrenu. Nākamā cīņa Džeikam plānota augustā pret MMA cīkstoni Taironu Vudliju.

Savukārt Logans Pols svētdien cīnījās pret boksa leģendu Floidu Meivezeru. Lai gan cīņu nevērtēja pēc rezultāta, tā izpelnījusies kritiku par mazu aktivitāti. Kritiķu vērtējumā Meivezers bija krietni pārāks.

"Mazais puika," video saka Briedis. "Ja baidies ar mani cīnīties vienatnē, ņem savu brāli, un es cīnīšos pret jums abiem. Beidz cīnīties ar dažādiem sportistiem. Boksējies ar bokseriem!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!