Latvijas bokseris Mairis Briedis turpina mēģinājumus uz cīņu pierunāt interneta slavenību Džeiku Polu, kurš pievērsies boksam, šoreiz viņam veltot repa dziesmu.

Briedis pēdējā laikā savus sociālos tīklus izmanto, lai izaicinātu Polu, kurš savas īsās boksera karjeras laikā uzvarējis visās piecās cīņās, tostarp pieveicot bijušo Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāju Neitu Robinsonu, jauktās cīņas mākslas (MMA) sportistu Benu Askrenu. kā arī divreiz uzvarot MMA cīkstoni Taironu Vudliju.

Briedis savas kampaņas ietveros veltīja Polam tetovējumu. Viņš, atsaucoties uz Džeika Pola tetovējumu ar uzrakstu "karma", sev uztetovējis briedi, ap kuru uzrakstīts "Džeika sliktā karma". Savukārt tagad viņš pievērsies mūzikai, savos sociālajos tīklos publicējot repa dziesmu. "Neesmu savā komforta zonā, bet tas ir tā vērts. Es atklāju sevi un sniedzos pēc saviem mērķiem," rakstīja Briedis.

Visā šajā Džeika Pola trakumā iesaistījies arī Brieža promoteris Kalle Zauerlands, kurš "Twitter" profilā "Kalle & Nisse Sauerland" atbildēja uz boksa līdzjutēju komentāriem. Viņš rakstīja, ka Pols ir īsts bokseris, kurš viņam atgādina jauna Maika Taisona un Floida Meivezera apvienojumu. Tāpat tika izteikta prognoze, ka Briedim un Polam būtu līdzīgas izredzes uzvarēt savstarpējā cīņā, kā arī norādīts, ka viņš esot starp pieciem labākajiem bokseriem šajā svara kategorijā.

"Twitter" lietotāji gan pārmet, ka Brieža un Pola cīņa ir tikai mēģinājums tikt pie naudas. Saskaņā ar "Forbes" datiem, Džeiks Pols pērn bija otrais pelnošākais jūtūberis, kurš pelnošāko desmitniekā parādījās 2018. gadā ar sadzīvisku izklaidējošu saturu. Tagad Pols ir bokseris, kurš nu "YouTube" saturu veido, cīnoties ar UFC zvaigznēm. Pola ienākumi pērn – 45 miljoni ASV dolāru.

Briedim piederošās Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) pasaules čempiona jostas obligātais pretendents ir Džejs Opetaja no Austrālijas. Briedis esot gatavs ar Polu cīnīties par savu čempionu jostu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!