Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas bokseris Mairis Briedis atkārtoti uz cīņu izaicinājis "YouTube" un citu interneta sociālo vietņu slavenību Džeiku Polu, kurš pēdējā laikā nodevies profesionālajam boksam.

24 gadus vecais Džeiks Pols un viņa brālis Logans tiek uzskatītas par interneta slavenībām, kuras sev dzīvi nodrošinājušas ar aktivitātēm dažādos sociālajos tīklos un raidījumos.

Brāļi pēdējo gadu laikā sākuši nodarboties ar boksu. Džeiks Pols jau uzvarējis trijās cīņās, tostarp pieveicot arī bijušo Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāju Neitu Robinsonu un jauktās cīņas mākslas (MMA) sportistu Benu Askrenu. Savukārt Loganam Polam jau 6. jūnijā plānota cīņa ar boksa leģendu Floidu Meivezeru.

Mairis Briedis ar īsu video jau iepriekš izaicinājis Džeiku Polu, par ko šonedēļ sociālajā vietnē "Instagram" atgādināja viņa pārstāvis Kalle Zauerlands. Īsajā ierakstā Latvijas bokseris provocē Polu, sakot, ka Brieža izcīnītās jostas nevar nopirkt par nekādu naudu.

Uz šo aicinājumu Pols, kuram par to tiek atgādināts vairākās sociālās vietnēs, pagaidām nav atsaucies. Savukārt ceturtdienas vakarā latvietis publicējis jaunu video, kurā viņš jau konkrētāk aicina Polu uz cīņu: "Džeik, es zinu, ka tu šobrīd skaties šo video. Nebaidies, mazais puika!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!