Bijušais Latvijas hokeja vārtsargs Edgars Masaļskis sporta sarunu šovā "eXi" stāstīja par savas karjeras laikā nopelnīto algu, kā arī atcerējās neveiksmīgākās investīcijas.

Masaļskis atcerējās, ka, lai arī cik viņš lielu algu būtu pelnījis, naudas viņam vienmēr bija par maz. Reiz viņš "par nenormāli lielu naudu" nopircis zemi, kuru joprojām nevar pārdot par 30% no tās vērtības, par kuru to iegādājās. "Tas bija jaunības dullums," teica Masaļskis.

"Hokejisti pasauca, ka esot baigi labs bizness. Tas nav slieku bizness, tas ir humuss bizness. organiskais un bioloģiskais mēslojums. Tas nebija veiksmīgs bizness. Pieredzes jau nav. Atnāca, nolika uz galda biznesa plānu un ciparos skatījos, ja iedošu tik, tad dabūšu atpakaļ to un to. Tajā brīdī nesapratu, ka, lai nopelnītu, ir vajadzīgas citas lietas. Mēs visi iedevām naudu un spēlējām hokeju, tāpēc nebija laika sekot visam. Tad pēc pāris gadiem aizbrauc, skaties un nesaproti, kur palikusi tā nauda," atklāti stāstīja Masaļskis.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un "Sportacentrs.com" veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienas vakaru, pulksten 21.15 skatāms "Sportacentrs.com TV" kanālā, kā arī pēcāk pieejams portālā "Sportacentrs.com". Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!