Latvijas vadošais skeletonists Martins Dukurs televīzijas kanāla "360TV" raidījumā "Hattrick ar Puči" sprieda par piedzīvoto neveiksmi pasaules čempionātā, kurā labāko trijnieku aizņēma Vācijas sportisti.

Dukurs piektdien Altenbergas trasē ieņēma ceturto vietu, pirmo reizi kopš 2009. gada pasaules čempionātos paliekot bez medaļas. Labāko trijnieku savā starpā sadalīja mājinieki Kristofers Grotērs, Aksels Jungks un Aleksandrs Gasners.

"Visi skatās ar tādu nievājošu attieksmi," izsakās Dukurs. "Domāju, ja mēs būtu nošancējuši ar tādu apjomu savā pasaules čempionātā, mēs būtu priecīgi. Kā viņi gatavojās visas sezonas garumā un kā viņi brauca – īsti jau tur pārmest nav ko.

Mēs jau smējāmies, - būtu viņi seši, viņi arī seši priekšā aizbrauktu. Par savu sniegumu nerunāja – mana braukšana nebija tik laba, lai pacīnītos. Viņi visu izdarīja kā pienākas mājas trasē."

Sportists arī atzina, ka pirms sezonas nebija pārliecības par tik veiksmīgu startu pasaules kausā, kura kopvērtējumā Dukurs triumfēja. Taču sezonas gaitā parādījies sportiskais azarts, kā arī viss veiksmīgi nostrādājis.

Pilnu interviju ar Martinu Dukuru, kurā sportists veiks secinājumus par aizvadīto sezonu, varēs vērot raidījumā "Hattrick ar Puči" trešdien pulksten 21.05 televīzijas kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!