Sporta sarunu šova "eXi" jaunākajā epizodē uzmanība tika vērsta ārzemju treneriem pie Latvijas valstsvienību stūres, un Kaspars Gorkšs uzskata, ka Latvijas basketbola izlases galvenais treneris Luka Banki un bijušais hokeja izlases treneris Bobs Hārtlijs ir tādi augsta līmeņa speciālisti, kuri zina, kā spēlēt uz līdzjutējiem un vadību, kā arī prot noturēt savu amatu.

Gorkšs norādīja, ka augstākās klases speciālisti apzinās savu spēles laukumu, un tāpēc viņiem arī maksā milzīgas summas. Piemēram, Hārtlijs iemācījās pāris vārtus latviešu valodā, kas vairoja viņa popularitāti, bet bijušais Latvijas futbola izlases kapteinis ir pārliecināts, ka tas ir viņa triks popularitātes vairošanai. Iekšējie kārtības noteikumi un darbs ar jauno sportistu vecākiem ārzemēs esot diezgan plaši izplatīta, bet Latvijā tas līdz šim neesot bijis sakārtots, tāpēc tika uztverts kā liels jauninājums.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un "Sportacentrs.com" veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienu skatāms "TV4" kanālā, bet pēcāk arī portālā "Sportacentrs.com". Tajā bijušie sportisti (ceturtajā sezonā tie ir Kaspars Gorkšs, Jānis Blūms un Oļegs Sorokins) apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!