Raidījuma "eXi ciemos" viesis Latvijas hokeja aizsargs Oskars Bārtulis sarunā ar raidījuma vadītājiem dalījās iespaidos par nokļūšanu Ziemeļamerikā un savdabīgajiem jautājumiem no klubu pārstāvju puses.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu pārstāvji pirms hokejista izvēlēšanās NHL draftā veic pārrunas ar sportistu, lai uzzinātu atlētu kā personību. Nereti intervijās tiek uzdoti arī provokatīvi jautājumi, bet Bārtulis sarunā ar "eXi ciemos" atceras jautājumu par "tabletīti".

"Piemēram, Toronto ("Maple Leafs") man prasīja: "Re kur stāv tabletīte. Tu apēdīsi tabletīti un palīdzēsi komandai izcīnīt Stenlija kausu. Vai tu neēdīsi tabletīti, tu nospēlēsi ilgu karjeru NHL un neuzvarēsi ar mums Dtenlija kausā," atceras Bārtulis.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un Sportacentrs.com veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienas vakaru, pulksten 21.15 skatāms Sportacentrs.com TV kanālā, kā arī pēcāk pieejams portālā Sportacentrs.com. Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu.

"eXi ciemos" ir raidījuma vasaras speciālizlaidums, kurā Celmiņš piecās epizodēs kopā ar bijušajiem sportistiem Kristapu Valteru, Edgaru Lūsiņu vai Juriju Žigajevu dosies ciemos pie kāda no "eXu" draugiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!